2014. augusztus 04. 15:16 - Kino Dino

Ezeket a cégeket sponzoroknak hívjuk gyerekek! - Szexvideó Kritika

sextape3.png

A 2011-es Rossz tanár rossz élménye után úgy döntöttem idén megkímélem magam a legújabb Cameron Diaz melleivel fémjelzett kreténségtől, a Szexvideótól. A sors végül úgy hozta, hogy mégis beültem rá és egy kellemeset csalódtam.

A történet szerint, Annie és Jay miután végigkúrták az egyetemet összeházasodtak és azóta van két gyerekük is. A házas élet beköszöntével, azonban a korábban annyira élvezett szexre a párnak sokszor se ideje se kapacitása nincs. Amikor végül még is sikerül sort keríteniük egy mocskos éjszakára, sajnos arra a felfedezésre kell jutniuk, hogy már nem lelik olyan örömüket az együttlétben. Ekkor elhatározzák hogy megörökítik a szexet, annak reményében hogy ez majd feldobja a kifulladt szexuális életüket. Ekkor Jay előveszi kedvenc iPad-jét... Apropó iPad. Ez a film egy Apple reklám. A termékelhelyezések pofátlansága nem hogy súrolja a magyar filmek szinvonalát de egy orrhosszal meg is előzi azt. Szinte végig szégyentelenül üvölti az arcodba, hogy: „Vegyél iPad-et mert nagyon fasza ám a kamerája!” A kedvenc részem az volt, amikor miután Jay megtalálja az előzőleg az ablakon kidobott (természetesen sértetlen) iPad-et, szinte kiszól a filmből, hogy: „Hihetetlen milyen strapabíró!”... Az Apple logó olyan gyakran van kamerán, hogy a készítők akár végig kitehettek volna egyet a jobb felső sarokba. Na, ennyit a termékelhelyezésekről, vissza a történethez.

sextape2.jpg

Szóval előveszi az iPad-jét és felvesznek vele egy háromórás hardcore homepornót, amiben szinte minden létező pózt kipróbálnak. Később azonban szörnyülködve jönnek rá, hogy egy alkalmazás szinkronizálta a videójukat és így az rákerült az összes iPad-re, amit eddig valaha is elajándékoztak. Így megindul a hajsza az elajándékozott iPad-ek után. A film leginkább a dialógusoknál vérzik el, mert ezek többször elképesztően semmitmondóak tudnak lenni. Sokszor olyan volt, mintha a nyers dialógusokat nem elmondani, hanem elmagyarázni akarták volna a nézőnek és ez nagyon kiszólt a filmből. A film összességében tehát nem az életszerű, kreatív párbeszédek miatt volt élvezhető, hanem a poénok miatt. A színészekről annyit hogy hozzák a tőlük megszokott színvonalat. Jason Segel most is egy gügye idióta bőrébe bújt, Cameron Diaz pedig hát tudjuk...Igaz hogy a film alapjában véve nyakon volt öntve egy jó adag prosztósággal, de még sem süllyedt le az Adam Sandler-féle böfing színvonalra. Egy olyan filmnél, amiben a szex a központi téma lássuk be ez nem is olyan egyszerű. A film csúcspontja pedig egyértelműen az a jelent volt amikor a milliárdos vállalatvezetőtől próbálták visszaszerezni a videót. Ezek történések annyira elborultak voltak, hogy olyan érzésem volt mintha egy jó filmből vágták volna bele őket.

sextape1.jpg

Akik arra számítanak hogy valami mondanivalót is tartogat nekik a Szexvideó (ugye milyen hülyén hangzik ez így), azok inkább kerüljék el ezt a filmet és nézzék meg helyette mondjuk a Don Jon-t vagy a Shame-et. Persze aki Cameron Diaz Szexvideójára szeretne beülni, az nagy valószínűséggel nem mélyenszántó gondolatokra vágyik, hanem szórakozásra ( bár nem egyszer láttuk már a kettőt együtt), és ezt a Szexvideó maradéktalanul teljesíti. Ezek mellett pedig nem fullad meg a saját alpáriságában sem. Jó mondjuk az utolsó 5 perc annyira nagy ortóság lett, hogy egy az egyben kivágtam volna...

 

 

 

 

60%

IMDb: 10/5,1

 

 

 

Erton

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kinodino.blog.hu/api/trackback/id/tr386572893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.Treeger 2014.08.04. 22:21:08

Az egész filmben annyi a történés, mint amennyi az előzetesben van. Nagyon lassan indul, bár próbál kicsit felnőtten vicces és romantikus lenni, de inkább csak szánalmasan magyarázó lesz az eleje. Nagyon unalmas átvezetők vannak az akciók között, és igazából pont azt nem használják ki a filmben, hogy kiderülne a dolog. Sokkal jobb lett volna, ha végül inkább hős lett volna belőlük, akik végre felvállalják magukat. De pont vissza is süllyed az egész prüdériába, hogy ezt titkolni kell.
Lehetett volna egy szép ív, ahogy a szex utat tör magának mindenki felé, helyette, egy titkolni való dolog lett, ráadásul az utolsó jelenetekben még szánalmas próbálkozásnak állítják be az egészet. Mintha nemcsak szégyellnivaló, de nevetséges is lenne izgalmat vinni a szexuális életünkbe. Max 5 pont.

Bbogas 2014.08.05. 09:49:25

Mi baja a posztolónak a Rossz tanár-ral?

Túrós (törölt) 2014.08.05. 11:30:21

@Bbogas: Szerintem csak annyi ami az összes Cameron Diaz filmmel:
idegesítő, erőltetett, bugyuta, kretén és ócska. Ez a nő meg fiatalon sem volt szép.

Bbogas 2014.08.05. 11:33:41

@Túrós: :D

"idegesítő, erőltetett, bugyuta, kretén és ócska"

Nem értünk egyet, de amit írtál, az szerintem elmenne A miniszter félrelép, az Apám beájulna vagy a Magyar vándor kritikájának :)

Túrós (törölt) 2014.08.05. 15:20:12

@Bbogas: A miniszter félrelépet pedig bírom :'(

Bbogas 2014.08.05. 15:21:48

@Túrós: Legalább a másik kettőben értsünk egyet :)

Túrós (törölt) 2014.08.05. 19:05:51

@Bbogas: A magyar vándor az olyan so-so, először még röhögtem is rajta mikor láttam (igaz 13 voltam kb.) Az apám beájulnát meg nem láttam de a címe alapján meg amit tudok róla mondhatjuk hogy nem szeretném :D

Egy Hun Hunniából 2014.08.21. 12:30:22

Diaztól a "Dől a moné"-t bírtam! Ott a primkó amcsi ribizlit "alakította". Olyannak gondolnám "civilben". Nála visszataszítóbb (unszimpatikusabb), "mégszebb", "valódi vész, nem mű" személy létezik (a szintén de méginkább lófejűbb) Sarah Jessica Parker.
süti beállítások módosítása